Mobile: +47 47 97 00 33
Boblebad/Hydromassaje SPA basseng

Boblebad

Hydromassasjebassenger (Massasjebad, boblebad, utebad, spabad, motstrømsbad) finnes i forskjellige typer: bevegelige (alt i ett) - det er boblebad som kjøpes sammen med hele nødvendig utstyr og som er installert i et bevegelig ramme. Denne type bad kan bli satt på gulvet eller kan senkes ned i bakken. Badet er laget av glassfiber.

Bevegeligespa

Stasjonære - når det er kuttet ut av spesielt oppskummet materiale, som senere er dekket med mosaikk eller betong, som da er dekket med mosaikk.

fliser mozaik spa

Alle variantene har sine ulemper og fordeler. Glassfiberbad kommer sammen med jets og røropplegg fra fabrikken. Derfor installeres det fort. Når badet er laget av spesielt oppskummet materiale eller betong er det mye større mulighet for å oppfylle de ønskene som gjelder spennende utforming og massasje, men disse badene er dyrere. I begge tilfeller er det mulig å lage et bad med både overløpsystem og skimmersystem. Hvis badet støpes i betong installeres alle massasjedyser separat etter hverandre inn i planken. Denne prosedyren er ganske vanskelig og krever kompatibilitet mellom alle lenker - installasjon av røropplegg, støpning og til slutt flis legging, slik at endelig resultat blir perfekt.

Spa 2

KONTAKTER

Bassengbygg AS
Rolfsbuktveien 17 ,
1364 Fornebu, Norge
Mobile: +47 47 97 00 33
info@bassengbygg.no

PARTNER
NYHETER

Boblebad/Hydromassaje SPA basseng