Torstadbakken 27C, 1395 Hvalstad, Norge
Referanser

1. Hei,

sommeren 2015 ville vi avslutte vårt husbyggingsprosjekt med å installere utendørs basseng. Etter å ha kontaktet en rekke aktører er vi i ettertid svært fornøyd med å ha valgt Bassengbygg AS. Vi opplevde å ha en leverandør som med solid kompetanse, fleksibilitet, punktlighet, engasjement og tilstedeværelse gjennom hele prosjekterings- og gjennomføringsfasen bidro til et ferdig basseng som vi er meget godt fornøyd med. Spesielt bemerker vi at service-grad og -hurtighet har fortsatt å holde samme gode nivå også etter at hovedleveransen var avsluttet.

Vi anbefaler Bassengbygg på det varmeste til andre bassengbyggere!

Mvh Jan Eri

image1

 

2. We will highly recommend Bassengbygg and the cooperative companies (Trest and Tekoda) after they have finished rehabilitation of our indoor swimmingpool at Bygdøy.

We thank you for your professional workers in pool technology, construction (tiles) including electricians. It has been a pleasure working with you all!

We are pleased that we again can enjoy indoor swimming during the coming winter.

 

Regards

Bjørg Høie and Øystein H Bentdal

IMG_3862

 

3. Vi er veldig fornøyd med både servicen og produktet. Det har vært avgjørende for oss at vi har fått god service. Helt i fra første kontakt med dere har vi følt at dere ville følge opp. Vi har gjort det meste vedrørende bassenget selv, og det hadde ikke gått dersom dere ikke hadde hjulpet oss med SMS, Tlf og bilder. Til og med hentet deler på en søndag! Vi er veldig fornøyde og kommer til å anbefale dere til andre.

Mvh Jon Idar Jørgensen

IMG_3839

 

4. Hei, vi kom i kontakt med Bassengbygg i 2013 og etter å ha sjekket litt rundt kom vi frem til at pris , service og behjelpelighet var noe dette firma kunne. vi fikk et pristilbud som var enkelt å forstå og som vi gikk igjennom , vi fikk også se forskjellige farger som vi kunne velge mellom. Bassenget ble levert og montert til riktig tid og avtalt pris. Vi vil anbefale firmaet til de som vil ha et kvalitetsbasseng til en hyggelig pris.

Hilsen familien Thune som gleder seg til at sesongen starter igjen.

IMG_1588

 

5. Hei,

Jeg hadde en meget god opplevelse hele veien i leveransen som Bassengbygg AS hadde til meg i 2014.
Fra starten av opplevde jeg god informasjon, kjappe tilbakemeldinger og vilje til å strekke seg langt for å imøtekomme mine krav og ønsker om løsning.
Faktisk så var det sånn at siden jeg ønsket en mere personlig løsning var det flere andre leverandører som ikke ville levere, hvis de alene ikke fikk hele pakken.
Noe jeg opplevde som helt utrolig, og aldri har opplevd noe lignende.
Så alt fra tilbud til leveransen gikk som planlagt, samt at oppfølgningen etterpå har også vært bra!
Kan derfor varmt anbefale Komfortbygg og står også gjerne som referanse!

Ha en fortsatt fin dag!
Ken Hasle

mms_img_1141842026

 

6. Jeg vil benytte anledningen til å takke for et fantastisk basseng som har gitt oss masse glede i løpet av sommeren. Jeg vil på det sterkeste anbefale Komfortbygg som leverandør av basseng. De har gjennom hele prosessen gitt god rådgivning, fulgt opp med god informasjon og levert som lovet. I ettertid har de, som leverandør, gitt et servicenivå langt utover det jeg hadde forventet.

Dette er noe av det beste jeg har opplevt i bransjen.

Remi Stenersen

IMG_1862

 

7. Vi har vært veldig fornøyde med Bassengbygg sine tjenester. Vi undersøkte flere leverandører da vi skulle ha nytt overbygg, men Bassengbygg var best på pris og ga det beste inntrykket. Vi har ikke angret, og senere har de bistått oss med ny duk og installasjon av motstrømsanlegg. De gir god informasjon og yter glimrende service. Leveransen har vært svært bra og vi kan varmt anbefale dem.

Med vennlig hilsen,

Frederic Leer-Salvesen

 

8. Vi har hatt en positiv kjøpsopplevelse med Bassengbygg og kan derfor på det varmeste skrive denne referansen. De har hatt en god tilstedeværelse, oppfølging og rask respons hele veien i prosessen. Vi hadde en del spesialønsker for bassenget som ble imøtesett og løst på en offensiv måte. De utførte monteringen til avtalt tid med høy servicegrad og sterk faglig kompetanse gjennom hele innstalleringsprosessen også etter at leveransen har blitt utført. Anbefales!

Mvh Cato

Cato